birgittasuddesjaur.blogg.se

Vardagsliv och utblickar, smått och stort. Allt mellan himmel och jord, men inget nytt under solen. Personligt i ord och bild av en stadsbo som flyttat ut i glesbygden.

Throwback Thursday

Publicerad 2019-02-28 08:13:55 i Allmänt, Dagbok, Natur, Personligt, Resor,

(null)

Throwback Thursday är en populär trend på sociala medier. Det handlar om att publicera minnen från det förflutna under hashtaggen Throwback Thursday. Idag är det torsdag och jag känner mig faktiskt lite nostalgisk. Jag tänker tillbaka på sommaren som var. Den första bilden är från Galtispuoda i Arjeplog. Dessa underbara vyer finns en dagstur bort från oss i Suddesjaur. En ynnest att vara tacksam över.

(null)

Husbilssemestern till Norge dyker också upp i minnet. Det var en fantastiskt fin resa, med våra goda vänner Carina och Lars. Den här gyllene stämningsbilden är tagen från en camping utanför Trondheim.

(null) 
(null) 
(null) 
(null)

Mosjön i Norge får fyra bilder ur minnenas galleri. Det var en oförglömlig plats, med häpnadsväckande naturscenerier.

(null)

Mo i Rana är en nostalgisk plats för mig. Dit åkte jag några gånger med mina föräldrar, när jag var barn och vi semestrade i Hemavan. Det var roligt att återvända dit i somras. På dessa stolar låg jag och Carina och beundrade utsikten.

(null)

Vid polcirkeln la vi ned var sin sten, som ett minne av vårt besök. Kanske att vi återvänder, kanske inte.

(null) 
(null)

Norge lever kvar inom mig, med sina fjäll och dalar. Det var många hisnande upplevelser efter vägen.

(null)

Torsdagens minnesgalleri avslutar jag med en höstbild från Vuoggatjålme, där vi stannade ett dygn efter Norgeresan. Det har blivit ett älskat semestermål för oss fyra. Jag är säker på att vi kommer att återvända dit. Deras gormérestaurang är något alldeles speciellt.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela