birgittasuddesjaur.blogg.se

Vardagsliv och utblickar, smått och stort. Allt mellan himmel och jord, men inget nytt under solen. Personligt i ord och bild av en stadsbo som flyttat ut i glesbygden.

Fristad till försäljning

Publicerad 2023-03-25 10:54:49 i Allmänt, Natur, Personligt,

(null)
Jag slutar aldrig att förundras. Norrskensmagi några få steg från vårt ljuva hem. Hjärtat fylls med tacksamhet och vemod. Kanske är det sista vintern i Suddesjaur…
 
(null)
Jag är inne i en sorgeprocess och tar adjö av olika företeelser runtomkring mig. Det blir den svåraste platsen att lämna. I tjugo år har vi stegvis utforskat den. En del av mitt hjärta kommer alltid att finnas kvar i Suddesjaur. 

(null)
Vart man än vänder sig finns naturen där med sin välkomnande famn. Men nu har vi tagit beslutet att flytta. Nya äventyr väntar på oss. Livet här uppe, med det som behöver skötas om, har blivit för tungt. 

(null)
Alla minnen från Suddesjaur, och dess omgivningar, kommer jag att bevara som värdefulla ädelstenar i mitt inre. Jag har många fotografier att bli nostalgisk över i framtiden. Mitt stora intresse att fotografera föddes här.

De som tar över har mycket fint att uppleva. Platsen har oanade möjligheter för den som vill jaga och fiska, åka skoter och hundspann, hobbyodla och plocka bär - eller kanske starta en mindre verksamhet. Vi säljer nämligen två fastigheter, bostadshuset och maskinhallen. Annonsen finns på Blocket.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela