birgittasuddesjaur.blogg.se

Vardagsliv och utblickar, smått och stort. Allt mellan himmel och jord, men inget nytt under solen. Personligt i ord och bild av en stadsbo som flyttat ut i glesbygden.

Sommarens projekt

Publicerad 2020-07-25 08:00:00 i Allmänt, Natur, Personligt,

(null)
Ett av den här sommarens projekt var att grusa infarten till huset. I fjol la vi plattor, byggde upp nivåer på sidorna och gjorde övrigt förarbete. I år la vi ut markduk, och sedan körde Rickard dit grus med traktorn. 

(null)
Jag är mycket nöjd med resultatet! Vi har fått en ny gård. Förut var infarten en skamfläck, nu ger den ett fint första intryck. 

(null)
På plattorna har vi ställt en cafémöbel. Vi har även grillen där. Blomamplarna ger en fin inramning i bakgrunden. Det är en början, kanske får jag fler idéer nästa sommar, då det förhoppningsvis är mindre mygg och bättre väder.

(null)
Odlingslådorna är jag också väldigt nöjd med. Allt eftersom har området där de står blivit till en liten kolonilott, med grusade gångar och staket runtom. Nästa år ska det även finnas en soffa med bord där, rostig trädgårdskonst och en vacker vattenspridare. 

(null)
Blomrabatten vid infarten var en annan skamfläck, helt lämnad åt sitt öde. Nu fick jag inspiration att göra en tegelrabatt där. Jag målade en gammal pall kornblå och ställde i bakgrunden. Insektshotellen fick sina platser i trädet bredvid. Amplar och krukor har funnit sina platser på olika ställen, och en trädgård under utveckling har sakta vuxit fram i Suddesjaur.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela